Care sunt lucrurile esentiale de care ai nevoie in vacanta?

 

Cand vine vorba de vacante cautam din timp cele mai bune destinatii si oferte pentru a ne asigura ca descoperim noile destinatii intr-un mod cat mai placut. Parcurgem zeci de website-uri cu oferte, ne consultam cu apropriatii, cautam blog-uri pentru vacanta etc.

Uneori cu tot entuziasmul plecarii spre destinatie, scapam in vedere anumite lucruri esentiale ce ne pot ajuta sa avem o vacanta lipsita de griji. Am adunat anumite lucruri de care ar trebui sa tineti cont inainte sa plecati.

Restrictiile la bagaje

Stim ca este tentat sa ai in vacante cat mai multe articole vestimentare, dar tine cont de restrictiile bagajelor la greutate. In graba de a ne face bagajul cat mai repede si a fugi spre aeroport, suntem tentati sa ne umplem bagajele fara sa fim atenti la greutatea impusa. Bagajele ce depasesc greutatea pot suporta o taxa in plus, ce poate ajunge si la 100 de euro, ce suntem convinsi ca vrei sa eviti.

 Transportul la aeroport

Cand trebuie sa ne prindem avionul spre destinatie e indicat sa ne gandim din timp cu ce ajungem. Folosim taxi-ul, Uber sau Taxify? Mergem cu masina personala? In cazul in care ati dori sa va lasati masina intr-un loc sigur pana va intoarceti, ar trebui sa apelati la o parcare pe termen lung. Aceste tipuri de parcari va asigura paza 24/7 cu un pret destul de rezonabil. In plus, aveti transport gratuit de la parcare la aeroport.

Incarcatoare

Ultimele lucruri pe care ai dori sa le uiti acasa cand pleci intr-o vacanta ar fi incarcatoarele de la device-urile preferate, mai ales cand plecati in strainatate. In functie de tara pe care o vizitati va puteti trezi ca platiti destul de mult pentru noi incarcatoare de telefon, aparat foto, laptop etc. Nu uitati si de adaptoarele pentru priza de care veti avea nevoie in tari precum UK, USA.

Obiectele de valoare in bagajul de mana

De multe ori probabil ati auzit ca este posibil sa vi se rataceasca bagajul. Este important sa va asigurati ca obiectele de valoare stau in bagajul de mana pentru a evita sa nu le primiti avariate sau a sta departe de ele pana la eventuala recuperarea a bagajelor.

Speram ca aceasta lista va va fi de ajutor cand va veti planui o noua vacanta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here